26-10 Ditdit-dada-ditdit

Ditdit-dada-ditdit – October

Friday, October 26, 19:00

ditdit-no-text

Een innige verstrengeling van eten, dans, muziek, poëzie en performance. Slechts € 27,50 voor drie gangen en vier of vijf korte optredens. Heb je al gegeten en wil je enkel de optredens meemaken? Dan betaal je € 12.
//
A tight embrace of food, dance, music, (Dutch) poetry and performance. € 27,50 for three courses and four or five short performances. Already had dinner? Then it’s € 12 for all the performances.

WIL JE MEE-ETEN? KOOP HIER DAN ALVAST EEN KAARTJE.

19:00: deuren open / eerste gang
19:30: aanvang eerste performance

DINER: Tim Sprangers / John Pastinaak
Zoals altijd kookt tim met groenten, kruiden en fruit geplukt en gegraven in moestuinen uit Amsterdam-Noord. Het menu is afhankelijk van het aanbod en zal binnenkort worden bekend gemaakt op facebook en de website. Denk in ieder geval aan pastinaken, pompoenen, knolselderij, walnoten en kastanjes.

POËZIE: Thomas Möhlmann
Thomas Möhlmann (1975): dichter, poëziemedewerker van het Nederlands Letterenfonds en redacteur van poëzietijdschrift Awater.
Zijn debuutbundel De vloeibare jongen (Prometheus, 2005) werd in het najaar van 2009 gevolgd door Kranen open. In 2013 verscheen Waar we wonen.

MUZIEK David Kweksilber (saxofoons en klarinetten)
De leider van het spectaculairste ensemble van Nederland (de David Kweksilber Bigband) heeft zijn wortels in verschillende genres. Vanavond toont hij deze veelzijdigheid door op uiteenlopende saxofoons en klarinetten te spelen en hierover te vertellen.

DANS / PERFORMANCE Anastasia Kostner en Jerke van den Braak
‘New Path’ is een muziek- en dansimprovisatie van Anastasia Kostner (danser) en Jerke van den Braak (componist en software developer) met de focus op het gebruik van algoritmes, zowel in het ritme en de melodie als in de beweging. Deze performance is geprogrammeerd door dans- en performanceplatform WhyNot.

MUZIEK Jochem van Tol en Liú Mottes
Hij behoort tot de meest verrassende en vernieuwende visuele geluidskunstenaars: Jochem van Tol. In deze editie van Ditdit-dada-ditdit stelt hij zijn nieuwe muzikale project ‘SOON’ voor, samen met underground gitariste Liú Mottes.