Verhuur

Huur Ruimte


Zaalverhuur
Een vergadering, bedrijfsdiner, presentatie of workshop in een onontdekt stukje Amsterdam-Noord? De kleine zaal naast ons café is te huur! Ook het café kan worden afgehuurd op maandagen en dinsdagen.

zaal_de_ruimte1_klein

zaal_de_ruimte2

Sauna
Heb je iets te vieren? Kom naar de oase die verscholen ligt achter ons pand. Le Jardin Derrière is de habitat van de Saunakaravaan en Nomad Formers.

Samen met hen organiseert De Ruimte er elke zondag sauna-avonden met live muziek, poëzie en verhalen. De sauna was vroeger een schaftkeet, die is geïsoleerd, afgetimmerd met hout en voorzien van een grote Finse houtkachel. De serre van Nomad Farmers is helemaal gebouwd van gebruikte bouwmaterialen en wordt door hen gebruikt als atelier en als ruimte voor workshops over urban farming, aquaponics, het bouwen van een rocket stove en duurzaam bouwen en voedsel verbouwen. Het is ook een knusse relaxruimte voor de gasten van de sauna en een intieme plek voor optredens of kleine feestjes met vrienden of collega’s.

Vanaf nu kun je Le Jardin Derrière huren. Wij stoken de hot tub, de sauna en de grote rocket mass heater in de serre op, jij neemt je vrienden en familie mee en viert feest. Je kunt je eigen eten en drinken meenemen of met ons afspraken maken over de catering. Le Jardin Derrière is ook een prachtige plek voor filmopnames of fotoshoots.

Le Jardin Derrière is alle dagen van de week behalve op de zondag af te huren, van 13:00 tot middernacht. Het is ook mogelijk om de serre en het terrein van de Saunakaravaan los te huren.

jardin_derriere_verhuur

Wij bieden:
- houtgestookte Finse (droge) sauna voor tot twaalf personen
- houtgestookte hot tub
- kampvuur
- serre met houtgestookte rocket mass heater, piano, geluidsysteem en beamer

We kunnen ook zorgen voor:
- slippers
- handdoeken
- vermaak in de vorm van verhalen, live muziek, poëzie, acrobatiek en workshops

You can rent le Jardin Derrière on every day of the week except on Sunday, from 13:00 until midnight. It is also possible to rent the area’s of Saunakaravaan and le Jardin Derrière separately.

jardin_derriere_verhuur2

Werkplekken
Op de eerste verdieping van de Verkeerstoren – dus de verdieping onder ons café – verhuren we kantoren en bureaus voor zelfstandigen met een creatief beroep.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel of mail: 06 42211909 of verhuur@cafederuimte.nl.