cafe2

Zaalverhuur
Een vergadering, bedrijfsdiner, presentatie of workshop in een onontdekt stukje Amsterdam-Noord? Ons café is op doordeweeks dagen te huur tot 17 uur en op maandag de hele dag. Ook de kleine zaal naast ons café is te huur. In ons café kun je feestjes of diners organiseren voor tot 75 personen of presentaties voor tot 60 personen. Ons zaaltje biedt plaats aan tot 25 personen in een vergaderopstelling en tot 37 personen voor een diner of een feestje. Klik hier voor meer informatie over de prijzen en de mogelijkheden.

zaal

zaal_de_ruimte2

Tuinhuis
Het knusse tuinhuis op ons terras is gedurende de winter te huur voor feesten, private dining, vergaderingen, bedrijfsuitjes enzovoort. De ruimte is voorzien van een volledig uitgeruste bar, een houtgestookte pizzaoven, een muziekinstallatie waarop je zelf muziek kunt draaien en een prachtige Bullerjan-houtkachel. Je kunt er met groepen van tot 30 personen terecht voor een diner of tot 50 personen voor een borrel of feestje.

tuinhuis-1

tuinhuis-2

tuinhuis-3

Werkplekken
Op de eerste verdieping van de Verkeerstoren – dus de verdieping onder ons café – verhuren we kantoren en bureaus voor zelfstandigen met een creatief beroep.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Mail: verhuur@cafederuimte.nl.

Menu