15-04 GEMBER & CITROENEN met Esther de Jong

GEMBER & CITROENEN met Esther de Jong

Sunday, April 15, 17:00

20800103_841990252635592_1205374848401584644_n

Dit seizoen wil Podium “Gember & Citroenen” hun groeiende publiek ook laten kennismaken met andere vertellers uit het Nederlandse taalgebied.
Vol trots presenteren we:

Esther de Jong:
Esther heeft 20 jaar met veel plezier als theaterdocent in het primair onderwijs gewerkt.
Een vriendin vroeg 15 jaar gelden of mee wilde doen aan een vertelkring in Rotterdam. Ze zei “ja” en ontdekte dat ze altijd al verhalen vertelde, tijdens de theaterlessen en de voorstellingen die ze maakte. Haar passie is geboren, ze ontpopt zich tot een gedreven verhalenverteller.

Haar verhalen hebben humor, expressie,wijsheid ,kracht en beweging. Ze is te horen in theaters, op scholen, festivals, feesten enz. Voorstellingen over sterke vrouwen zoals Frieda Kahlo en Jeanne D ‘Arc zijn haar specialiteit. Persoonlijke verhalen vind ze ook erg interessant om te vertellen maar ook om naar te luisteren.

Elke week maakt ze kinderen in Rotterdam blij met haar verhalen voor groep drie en vier voor het kunstmenu van de SKVR. De voorstellingen voor kinderen zijn altijd interactief
Daarnaast geeft ze cursussen en workshops. Haar motto: “Verhalen zijn van de wind”.

www.estherdejong.com.

Vanzelfsprekend zullen ook Nancy Wiltink en Marin Millenaar hun verhalen vertellen, zal Justus Kops een gedicht voordragen en is er nog een open podium plekje, van 10 minuten, dat je kunt claimen door een mailtje te sturen naar info@marinmillenaar.nl

De Ruimte biedt, naast het zaaltje waar wij optreden, een uitstekende bar, een prima keuken en een heerlijke sauna.

Entree is gratis, achteraf gooi je in de hoed wat het je waard was.

Tot dan!