Tiny Room x Meduse Magiq: Astral Swans + Memory Fish + Howart + DJ Wtch Cntrl

Sunday, December 23, 14:00, entrance €5

 

ASTRAL SWANS
Astral Swans is het soloproject van de Canadese songwriter en multi-instrumentalist Matthew Swann. Zijn laatste album ‘Strange Prison’ Tiny Room Records, mei 2018) bevat psychedelische, ongepolijste indie/folk van de bovenste plank. Swann vertelt zijn abstracte verhalen over eenzaamheid, menselijke zwakheid en angst met een sarcastische en humoristische blik. Op deze 9-daagse tour door Nederland neemt hij een celliste mee, voor een extra dimensie aan de donkere liedjes. Verwacht eigenaardige indiesongs á la Smog, Syd Barrett of Chad VanGaalen, die onder je huid kruipen en je wellicht met een nieuwe kijk op de menselijke psyche naar huis laten gaan.

The Fire Note: “Matthew Swann’s quirky blend of lo-fi melancholic folk rock stays with you long after the album finishes playing”

HOWART
Howart is het project van multidisciplinair artiest Anneke Nieuwdorp, waar ze experimentele en spannende ambient soundscapes combineert met poppy melodieën. Het bijzondere debuutalbum kwam eerder dit jaar uit op Tiny Room Records. Op het podium wordt Anneke geassisteerd door Dave Mollen (drums), Gino Miniutti (bas) en Stefan Breuer (gitaar, zang) en komt er een mix van psychedelica, krautrock en noisepop tot leven.

MEMORY FISH

Memory Fish is een soloproject van de Amsterdammer Larva Peruzzotti, gestart in januari 2018. Het eerste album The Horses Are Still Running kwam uit in november. Alle muziek is opgebouwd rond één vintage synthesizer, met kalme en simpele thema’s en een hoofdrol voor de stem. Kom luisteren naar de tien dromerige liedjes over het fictieve personage Charlie.

 

DJ WTCH CNTRL
Alexandra Duvekot is muzikant, schrijver en beeldend kunstenaar. Ze is de oprichter van het kunst- en geluidscollectief Meduse Magiq en lid van experimentele/psychedelische band BLUE CRIME.

Menu