Stop voedselverspilling, deel 3

Zondag 6 september, 18:30-22:00

In Nederland worden elk jaar miljarden kilo’s voedsel weggegooid, door consumenten, producenten, winkeliers en horeca.

Op zondag 6 september gaan Food Surplus Entrepreneurs Network en DE RUIMTE op zoek naar manieren om dit aan te pakken in Amsterdam-Noord. Er wordt gekookt met voedselverspilling en iedereen is welkom om mee te denken. Het beste idee belonen we met een etentje bij Instock.

De avond
– Welkomstwoord door FSE Network NL
– Diner van gered voedsel, door kookcollectief Parojo Island Food
– Workshop: kleine groepjes zoeken manieren om voedselverspilling tegen te gaan.
– Pitch: de groep met het beste idee wint een diner bij Instock.
– Borrel.

Mee-eten? Voor een maaltijd vragen wij een donatie, waarvan een gedeelte is bestemd voor mede-organisator Zephyr Social & Environmental Enterprises, om zo een deel van de kosten van de avond te dekken. Aanmelden kan vooraf, door een mail te sturen aan info@cafederuimte.nl.

11230813_1192371670788900_8428443147470582224_o