Ditdit-dada-ditdit – February

Friday, February 22, 19:00

ditdit-no-text

Een innige verstrengeling van diner, dans, muziek, poëzie en theater. Een avond waarin een kakelvers seizoensgebonden diner en performances één worden. Slechts € 16,50 voor drie gangen en 12,50 voor alle optredens. Laat de kok op tijd weten als je komt!
//
A tight embrace of food, dance, music, (Dutch) poetry and theatre. € 16,50 for three courses and 12,50 for all the performances. An evening where a great, season based dinner and performances become one. Please contact the chef on time!

WIL JE MEE-ETEN? RESERVEER DAN SPOEDIG VIA DITDITDADADITDIT@CAFEDERUIMTE.NL

19:00: deuren open / eerste gang
19:30: aanvang eerste performance

DINER: Tim Sprangers / John Pastinaak
Zoals altijd kookt Tim met groenten, kruiden en fruit van het seizoen en het liefst uit moestuinen in Amsterdam-Noord. Het menu:

VOOR Creme van gerookte prei met geroosterde spruitjes en bietjes
HOOFD Geroosterde bataat in tijm en citroen met linzen en in rode wijn gestoofde paddenstoelen
NA Pompoencake met slagroom en amandelen

MUZIEK: Giuseppe Doronzo
Onlangs bracht de Italiaanse baritonsaxofonist Giuseppe Doronzo zijn solo album ‘GOYA’ uit. Als graag geziene muzikant in uiteenlopende muziekwerelden blinkt Giuseppe ook op zijn plaat uit door een knappe samensmelting van klassieke muziek, improvisatie en ook niet-westerse muziektradities. Met zijn fascinatie voor elektronische klankvelden en extended techniques maken solo-concerten van deze vriendelijke Italiaan boeiende, intense trips.

giuseppe

POËZIE: Roelof Ten Napel
Roelof ten Napel (Joure, 1993) is dichter, schrijver en essayist. Hij debuteerde met Constellaties (2014) en was laureaat van het C.C.S. Crone-stipendium. Daarna verscheen zijn roman Het leven zelf (2017). Hij publiceerde verhalen, gedichten en essays in bijvoorbeeld Tirade, Revisor en Het Liegend Konijn. Op 1 november verscheen zijn poëziedebuut, Het woedeboek.

roeloftennapel

MUZIEK: Jochem le Cointre en Anne de Blok
Pianist Jochem le Cointre laten een fragment horen van de theatershow Niet Zonder Ons van theatergezelschap Shaffy85. Vorig jaar op de planken gebracht ter ere van de 85ste geboortedag van Ramses Shaffy. Verwacht een jong eerbetoon aan deze oude meester van de Nederlandse kleinkunst, vol met humor, drama, muziek, dans en vooral heel veel Shaffy

PERFORMANCE: Julie Kurris (performer) and Lucas Wiegerink (composer)
We vieren de complexiteit van het lichaam. Ons lichaam is een bewegend landschap. Een wereld van geluid komt aan de oppervlakte. Muziek gezien door de rug en de rug heeft zijn eigen compositie. De rug als landschap creëert een uniek geluid en zingt een lied. Wat ligt erachter verborgen?

Menu