24-9 Schwalbe – Livelihood Avond

Schwalbe – Livelihood Avond

Maandag, 24 september, entree € 5

schwalbe-avond

Theatercollectief Schwalbe gebruikt het woord ‘Livelihood’ – en de nog vorm te geven betekenis ervan – als een zoeklicht voor een andere manier van werken. Hoe doe je je ‘werk’? En welke waarde en betekenis geef je aan je werk? Of je dagelijks leven. De betekenis van Livelihood heeft geen vaste invulling: het woord nodigt uit om op een andere manier naar ons eigen ‘werk’, leven en omgeving te kijken.

Verschillende gastsprekers komen naar De Ruimte om zich samen met Schwalbe en het publiek te verhouden tot het woord ‘Livelihood’.

Het programma:

Henk Blokhuis, van de 50|50 Green tuin in Amsterdam Noord komt vertellen hoe tuintaal bijdraagt aan het genereren van motivatie bij mensen bij wie dit (nog) niet vanzelfsprekend is.

Amber Rijcken komt vertellen over de Master of Making, de studie die ze aan het vormgeven is. Ze kiest zelf haar vakken en leraren uit en is zowel de enige student als de directeur.

Arnold de Boer is organisator, programmeur maar vooral muzikant (ZEA, The Ex), vertelt over optreden in Ghana, Griekenland en boeren die muziek verbouwen. En neemt zijn gitaar mee.