Naakt in Noord: Anouk Visée

Zondag 28 juni, sauna 18-23h, concert om 20.30

In de zomer gaat elke laatste zondag van de maand de sauna in onze tuin aan, met dank aan de Saunakaravaan. Daarnaast is er altijd wat te zien: verhalenvertellers, concerten, korte films en meer. Op 28 juni treedt Anouk Visée bij ons op.

Anouk Visée staat met gitaar en loopstation op het podium. Met zo’n apparaat kan ze zichzelf opnemen en herhalen tijdens het spelen waardoor ze een bassist, achtergrondkoor, leadzangeres en gitarist in één is. Ze werd grootgebracht op het stormachtige Texel, dat in de zomer overspoeld wordt door dagjesmensen en semi-tropische feestjes maar in de winter grijs, koud en haast spookachtig verlaten is. Een prima omgeving om te beginnen met het schrijven van mooie melancholische liedjes over momenten waarop het grote geluk gevierd wordt terwijl de ellende om de hoek staat te wachten. In april 2015 komt haar EP ‘Party Time’ uit, die ze samen met producer Viktor van den Woudenberg en Ralph Verdult opnam.

Zoals elke laatste zondag van de maand, is de sauna heet. Dus neem je handdoek en badjas mee. Toegang van de sauna is €6. Optreden rond 20.30. Na het optreden verzamelen we donaties voor Anouk.

Menu