28-9 Ditdit-dada-ditdit

Ditdit-dada-ditdit – September

Friday, September 28, 19:00

ditdit-no-text

Een innige verstrengeling van eten, dans, muziek, poëzie en performance. Slechts € 27,50 voor drie gangen en vier of vijf korte optredens. Heb je al gegeten en wil je enkel de optredens meemaken? Dan betaal je € 12.
//
A tight embrace of food, dance, music, (Dutch) poetry and performance. € 27,50 for three courses and four or five short performances. Already had dinner? Then it’s € 12 for all the performances.

WIL JE MEE-ETEN? KOOP HIER DAN ALVAST EEN KAARTJE.

19:00: deuren open / eerste gang
19:30: aanvang eerste performance

LET OP dit is een speciale editie! Na het hele programma en het diner volgen nog twee sets van Bacchanalia (omstreeks 23.30), de meest rauwe en energieke cumbiaband van Amsterdam en omstreken.

DINER: Tim Sprangers / John Pastinaak
Zoals altijd kookt Tim met groenten, kruiden en fruit geplukt en uitgegraven in moestuinen uit Amsterdam-Noord. Super seizoensgebonden en kakelvers. Het menu wordt binnenkort bekendgemaakt op de website en facebook.

MUZIEK/THEATER/POËZIE Felix Strategier & Boudewijn Rikmanspoel (Theatergroep Flint)
Een duo programma met vuige teksten van Boudewijn Rikmenspoel en wereldse poëzie door Felix Strategier.
Onder andere teksten van BEHR, Elsschot, Ingrid Jonker, Antjie Krog Hans Lodeizen en Strategier zelf.
En met veel muziek, op accordeon, piano en meer.

fvdeimgp3261

MUZIEK Onno Govaert solo (drums)
In hoeveel ensembles Onno Govaert speelt, weet hij waarschijnlijk zelf ook niet, maar het zullen er een stuk of twintig zijn. Iedereen wil met deze uiterst creatieve, subtiele en soms ook woeste ritme- en klankenvreter musiceren. Zelden of nooit speelt hij solo, we kijken er bijzonder naar uit.

onno

POËZIE Floor Buschenhenke
Floor Buschenhenke is dichter, NT2-docent, schrijfcoach en tekstschrijver. Haar debuutbundel Eiland op sterk water is in 2009 door uitgeverij Atlas gepubliceerd. Het moeten eenhoorns zijn volgde in 2014. Parachute verschijnt in juni 2018. Ze woont in Amsterdam-Noord.

vierkantefloorjelmerdehaasweb

PERFORMANCE: Julie Kurris & Annelie Koning
Julie is afgelopen juni afgestudeerd van de Master Muziektheater (T.I.M.E.) aan het Koninklijk conservatorium van Den Haag. Haar performances zijn een poging tot het vatten wat niet bloot te leggen valt. Treed mee in haar verbeeldingswereld die alle paden kan inslaan, muzikaal, fysiek, verbaal, visueel. Overal heeft ze een handje in thuis. Maar gek genoeg kan ze niet buiten haar eigen bestaan treden. Ze wandelt over de verbindingen van de hokjes en steekt haar hoofd af en toe naar binnen. Het is een spel, maar echt, serieus en iedereen mag mee spelen. Het is wel niet gemakkelijk.

Julie zal deze keer de sprong wagen met Annelie Koning. Samen brengen ze een muzikale performance die zou kunnen uitdraaien op te veel vrouwen en grote kabouter et eczeem achter de oren. Met teksten van Floor van Lissa.

time-destijl

EXTRA PROGRAMMA ‘S NACHTS: Bacchanalia (+6 euro)
De wildste, rauwste en meest energieke cumbiaband van Amsterdam en omstreken