Ditdit-dada-ditdit – November

Friday, November 30, 19:00

ditdit-no-text

Een innige verstrengeling van eten, dans, muziek, poëzie en theater. Een avond waarin een kakelvers, seizoensgebonden diner en performances één worden. Slechts € 16,50 voor drie gangen en 12,50 voor alle optredens. Laat de kok op tijd weten als je komt!
//
A tight embrace of food, dance, music, (Dutch) poetry and theatre. € 16,50 for three courses and 12,50 for all the performances. An evening where a great, season based dinner and performances become one. Please contact the chef on time!

WIL JE MEE-ETEN? KOOP HIER DAN ALVAST EEN KAARTJE.

19:00: deuren open / eerste gang
19:30: aanvang eerste performance

DINER: Tim Sprangers / John Pastinaak
Zoals altijd kookt tim met groenten, kruiden en fruit geplukt en gegraven in moestuinen uit Amsterdam-Noord. Het menu is afhankelijk van het aanbod en zal binnenkort worden bekend gemaakt op facebook en de website. Denk in ieder geval aan pastinaken, pompoenen, knolselderij en palmkool…

MUZIEK/PERFORMANCE: Zeg Maar Fornuis
Het trio Zeg Maar Fornuis improviseert muzikaal en verbaal en grijpt elke mogelijkheid van het moment aan om nieuwe wegen in te slaan. Aardse beschrijvingen doen deze authentieke formatie te kort, hoewel ‘astrophysical storytelling’ het meest dichtbij komt.

Walter Breukers – verhalen | Jan Cleijne – electronica | Jarno van Es – electronica/synths.

MUZIEK: Ben van Gelder solo
Hij behoort volgens nationale en internationale media tot de meest talentvolle jonge altsaxofonisten ter wereld. Zijn sereniteit, ongelooflijke techniek en enerverende compositiekwaliteiten blijven zich ontwikkelen. Ben speelt zelden solo, een concert om naar uit te kijken.

PERFORMANCE: Julie Kurris en Liesbeth Vreeburg
Julie is afgelopen juni afgestudeerd van de Master Muziektheater (T.I.M.E.) aan het Koninklijk conservatorium van Den Haag. Haar performances zijn een poging tot het vatten wat niet bloot te leggen valt. Treed mee in haar verbeeldingswereld die alle paden kan inslaan, muzikaal, fysiek, verbaal, visueel. Overal heeft ze een handje in thuis. Maar gek genoeg kan ze niet buiten haar eigen bestaan treden. Ze wandelt over de verbindingen van de hokjes en steekt haar hoofd af en toe naar binnen. Het is een spel, maar echt, serieus en iedereen mag mee spelen. Het is wel niet gemakkelijk. Deze keer gaat ze met harpiste Liesbeth Vreeburg een land van glas bouwen waarin en waarmee kan worden gespeeld.

time-destijl

MUZIEK: Huib Emmer
Componist, instrumentalist en live performer Huib Emmer verzorgt twee elektronische tafelmuzieken: 1- fragment met stemmen 2- fragment met orgels. Hoe dat klinkt? Ruis, oneffenheden, loops, effecten, kraakjes, woorden en (dadaïstisch) merz collage.

DINER: Tim Sprangers / John Pastinaak
Zoals altijd kookt tim met groenten, kruiden en fruit geplukt en gegraven in moestuinen uit Amsterdam-Noord. Het menu:

VOOR Verse focaccia van rode ui en rozemarijn met in de ochtend geoogste veldsla, winterpostelein en mosterdblad

HOOFD Hartige taart van boerenkool en aardpeertjes met geroosterde pompoen en rucola

NA Tarte tatin van appel en lavendel met sinaasappelroom

Menu