31-8 Ditdit-dada-ditdit

Ditdit-dada-ditdit – August

Friday, August 31, 19:00

ditdit-no-text

Ditdit-dada-ditdit is terug van zomerreces!

Een innige verstrengeling van eten, dans, muziek, poëzie en performance. Slechts € 27,50 voor drie gangen en vier of vijf korte optredens. Heb je al gegeten en wil je enkel de optredens meemaken? Dan betaal je € 11.
//
A tight embrace of food, dance, music, (Dutch) poetry and performance. € 27,50 for three courses and five short performances. Already had dinner? Then it’s € 11 for all the performances.

GRAAG RESERVEREN! MAIL NAAR DITDITDADADITDIT@CAFEDERUIMTE.NL

19:00: deuren open / eerste gang
19:30: aanvang eerste performance

DINER: Tim Sprangers / John Pastinaak
Tim heeft drie maanden inspiratie opgedaan op een biologische boerderij in Zuid-Frankrijk. Zoals vertrouwd kookt hij een super smaakvol driegangenmenu met groenten en kruiden uit moestuinen om de hoek.

Het MENU (onder voorbehoud van het aanbod uit de tuin)

VOOR Cake van rode snijbiet met zonnebloemolie van boerderij Bonneval op een verse salade
HOOFD Stamppotje van nieuwe aardappels en andijvie met zoutige courgette en gepofte biet uit ’t Twiske
NA Taart met appels en peren uit Halfweg en lavendel

PROGRAMMA:

MUZIEK: Wilbert De Joode solo (contrabas)
Meester-improvisator op de contrabas ontving in 2016 de Boy Edgarprijs, maar behoorde al eerder tot de meest inspirerende muzikanten in Nederland. Niemand die zo eerlijk en eigen kan luisteren en reageren als Wilbert. Zijn solosets zijn intense belevenissen.

MUZIEK: Genvieve Verhage solo (cello)
Deze verfrissende celliste, lid van het Cello Octet Amsterdam, heeft weliswaar een voorliefde voor kamermuziek, maar is geenszins een puur klassieke muzikante. Geneviève gebruikt ook graag haar stem, is actief in het theater en gaat regelmatig in interactie met jazzmusici.

POEZIE: Mischa Andriessen
Naast een gedegen jazzjournalist voor onder meer dagblad Trouw is Mischa Andriessen ook een succesvol dichter. Hij ontving de C. Buddingh’-prijs voor Uitzien met D. (2008) en zijn bundel Huisverraad (2012) werd bekroond met de J.C. Bloem-poëzieprijs. De Groene Amsterdammer over zijn laatste bundel Dwalmgasten (2016): ‘De gedichten zijn kaal, ingehouden, laten even weinig los als de sprekers van hun leven begrijpen en slaan dan toe met een terloops detail.’

DANS/MUZIEK: Marjolein Vogels & Marta Warelis
Slow: de eerste samenwerking /–/ een geïmproviseerd duet.