Charquican con Pebre: Chileens diner en Zuid-Amerikaanse folkmuziek

Woensdag en donderdag, 5 & 6 augustus, vanaf 18 uur

Het kookproject Charquican con Pebre van de Chileense chef Nelson Tello is deze week in Amsterdam. Hij serveert zijn mooiste gerechten en Inneke Herstel en Rodrigo Cortés spelen Zuid-Amerikaanse folkmuziek.

Het menu:

Voor:

Empanadas Chilenas
Pasteitjes van rundvlees, uien, ei, rozijnen en olijven
Vega: champignons , mais , courgette , uien , ei en olijven

-of-

Ajiaco
Soep van gegrild rundvlees en kip, met aardappel, paprika, wortels en ei

Hoofd:

Charquican con Pebre
Stoofgerecht van aardappelen, pompoen, maïs, sperziebonen, paprika en rundvlees, met pebre: saus van tomaten, uien en koriander
Vega zonder rundvlees

-of-

Pastel de choclo
Ovenschotel van maïs, rundergehakt, gekookt ei en basilicum
Vega zonder rundvlees

Na:

Leche nevada
Dessert op basis van en Engelse room en merengue

-of-

Alfajores Chilenos
Chileense biscuits met dulce de leche (gekarameliseerde melk)