KOM DANSEN, CHILLEN EN KOM VERKLEED ALS JE LIEVELINGSDIER! Entree €5

21:00 – 21:30 BoterBoter
Nederlandstalige superdisco van Utrecht’s eigen synther-songwriter. Over de digitale tunes van zijn synthesizer groovebox brengt Luc Loois een poëtische lofzang aan het afwijkende, het opborrelende en het alledaagse. Humorvolle liedjes over dansen, vergankelijkheid en lichamelijke liefde. BoterBoter brengt de sex-appeal en knuffelkracht van een verliefde kameel of een warme emoe.

22:00 – 23:00 Woezels
Woezels maakt dansbare Nederlandstalige electropop. Zanger Wisse begon liedjes te schrijven, geïnspireerd door Spinvis en Nederhop zoals Fakkelbrigade, Fresku, Sef en Linde Schöne. Hij vormde een band met zijn vrienden, die weer wat indie en electro invloeden meenamen. Zo hebben ze per ongeluk een nieuwe muziekstijl gemaakt. Hard//Hoofd noemt het “Heidegger op de dansvloer”, de VPRO gaat voor “de moderne J.J. Voskuil”, en The Daily Indie kiest voor “Het muzikale voorvochtkindje van Lucky Fonz en Kenji Minogue”. Zelf noemen ze het “dansbare Nederlandstalige levensliederen”. Verwacht dansbare beats, diepe bassen, keytarsolo’s en een klein beetje liefde (want zo heet het nieuwe album van Woezels). Woezels onderhouden een warme band met veel dieren, vooral panda’s, gnoe’s en schildpadden.

23:30 – 24:00 Wilco Prinsen
Met zijn modulaire synthesizers bouwt Wilco Prinsen de volste en meest organisch gelaagde beats waar je ooit op danste. Verwacht wapperende haren en versleten All Stars achter een muur van knopjes, snoertjes, toetsen en lampjes. Voor Wilco Prinsen is het elke dag dierendag

Daarna loopt het uiteraard volledig uit de hand.