Ditdit-dada-ditdit – April: Nora Mulder, Camila Romero Lema, Julie Kurris & Dodó Kis

Friday, March 29, 19:00

ditdit-no-text

Een innige verstrengeling van diner, dans, muziek, poëzie en theater. Een avond waarin een kakelvers seizoensgebonden diner en performances één worden. Slechts € 16,50 voor drie gangen en 12,50 voor alle optredens. Laat de kok op tijd weten als je komt!

Het programma is deze keer samengesteld door R MUTT, die momenteel een expositie heeft in De Ruimte. Meer informatie over haar expositie is hier te vinden.

//
A tight embrace of food, dance, music, (Dutch) poetry and theatre. € 16,50 for three courses and 12,50 for all the performances. An evening where a great, season based dinner and performances become one. Please contact the chef on time!

The program of this evening was made by R MUTT, who currently has an exhibition in De Ruimte. You can find more information about her exhibition here.

WIL JE MEE-ETEN? RESERVEER DAN SPOEDIG VIA DITDITDADADITDIT@CAFEDERUIMTE.NL.

19:00: deuren open / eerste gang
19:30: aanvang eerste performance

DINER: Tim Sprangers / John Pastinaak
Zoals altijd kookt tim met groenten, kruiden en fruit van het seizoen en het liefst uit moestuinen in Amsterdam-Noord. Het menu wordt binnenkort bekend gemaakt!

MUZIEK: Nora Mulder solo
Pianiste, improvisator, buurvrouw en instrumentenbouwer Nora Mulder behoort al decennia tot de meest inventieve muzikanten/kunstenaars die zicht begeeft in het streng afgebakende gebied tussen hedendaags klassiek en vrij improvisatie waarin vaker wel dan niet enige vorm van absurdisme op de loer ligt. Niemand die weet wat ze vanavond gaat doen en daarom kijken we er nog meer naar uit.

MUZIEK/PERFORMANCE: Dé Colo
Julie Kurris (performance) & Dodó Kis (recorders, EWI, FX).
Dé Colo is een samenwerking tussen Julie Kurris en Dodó Kis. Het werk is gebaseerd op de poëzie van de Poolse Nobelprijswinnaar Wislawa Szymborksa. Bij het lezen vallen de humor, ironie en ogenschijnlijke eenvoud van haar poëzie op. Ze beschouwt huiselijke details en gelegenheiden, tegen de achtergrond van de geschiedenis.

Haar gedichten worden tot leven gebracht in een presentatie van Julie Kurris, vergezeld van sound effects en muziek van Dodó Kis.

PERFORMANCE: Camila Romero Lema
Camila Romera Lema heeft sound design en moderne dans gestudeerd in Montevideo, Uruguay. In haar werk richt ze zich op het lichaam als instrument. Over de performance die ze bij Ditdit-dada-ditdit komt doen:

13
A ritual for the unknown.

Dear audience:
There is death because there is life.
There is life because….?
I don’t know,
I don’t care,
I am free,
13.

Menu