Vrijdag 29 mei, 19:00, entree € 12,50 / entree + driegangendiner € 29

DIT EVENEMENT IS GEANNULEERD

j
Een innige verstrengeling van diner, dans, muziek, poëzie en theater. Een avond waarin een kakelvers seizoensgebonden diner en performances één worden. Slechts € 16,50 voor drie gangen en 12,50 voor alle optredens. Laat de kok op tijd weten als je komt!
//
A tight embrace of food, dance, music, (Dutch) poetry and theatre. € 16,50 for three courses and 12,50 for all the performances. An evening where a great, season based dinner and performances become one. Please contact the chef on time!
WIL JE MEE-ETEN? RESERVEER DAN SPOEDIG VIA DITDITDADADITDIT@CAFEDERUIMTE.NL
19:00: deuren open / eerste gang
19:30: aanvang eerste performance

 

DINER: Tim Sprangers / John Pastinaak
Zoals altijd kookt tim met groenten, kruiden en fruit van het seizoen en het liefst uit moestuinen in Amsterdam-Noord. Houd dit event in de gaten, het menu wordt binnenkort bekend gemaakt!

MUZIEK: Joris Roelofs (over Nietzsche)
Deze gevierde basklarinettist speelt staat bekend om zijn sublieme techniek en samenwerkingen met New Yorkse en Nederlandse topmuzikanten. Maar Joris is ook filosoof en groots Nietzsche-adept. In dit speciale optreden zal hij gedachten van en over Nietzsche gaan koppelen aan muziek en improvisatie.

MUZIEK: Dianne Verdonk
Muzikaal bespeler van de contrabas en cello en bovenal uitvinder van instrumenten en geluiden. Dianne zoekt naar de meest persoonlijke vorm van muzikale expressie waarbij elke grens doorbroken kan worden. Eén van haar creaties is de Diantenne, met een intense, mysterieuze sound.

PERFORMANCE: Dr. Moon (Sjeng Schupp / Michiel van Dijk)
Een audiovisuele performance met als uitgangspunt een Amerikaanse populair wetenschappelijke serie uit de jaren 50 van het Moody Institute of Science waarin Dr Moon het bestaan van God op een wetenschappelijke wijze probeert te duiden. In de performance wordt het vaak nogal bizarre en hypnotiserende beeldmateriaal uit de serie live geremixt.