Vrijdag 29 november, 19:00, entree € 12,50 / entree + driegangendiner € 29

Een innige verstrengeling van diner, dans, muziek, poëzie en theater. Een avond waarin een kakelvers seizoensgebonden diner en performances één worden. Slechts € 16,50 voor drie gangen en 12,50 voor alle optredens. Laat de kok op tijd weten als je komt!
//
A tight embrace of food, dance, music, (Dutch) poetry and theatre. € 16,50 for three courses and 12,50 for all the performances. An evening where a great, season based dinner and performances become one. Please contact the chef on time!

WIL JE MEE-ETEN? RESERVEER DAN SPOEDIG VIA DITDITDADADITDIT@CAFEDERUIMTE.NL

19:00: deuren open / eerste gang
19:30: aanvang eerste performance

DINER: Tim Sprangers / John Pastinaak
Zoals altijd kookt Tim met groenten, kruiden en fruit van het seizoen en het liefst uit moestuinen in Amsterdam-Noord

HET MENU
VOOR Pompoensoep met verse laurier en salie uit de moestuin om de hoek
HOOFD Taartje van aardpeer en zonnebloempitten op een puree van gerookte prei en hard geroosterde spruitjes
NA Cake van stoofperen met Turkse yoghurt

MUZIEK: Duplum Duo (Þóra Margrét Sveinsdóttir en Björk Níelsdóttir)

Geïnspireerd door moderne poëzie speelt het IJslandse duo Þóra Margrét Sveinsdóttir (altviool) en Björk Níelsdóttir (stem) verbeeldende muziek. Het zijn twee instrumenten die je zelden bij elkaar hoort in een bijzondere vorm en in intieme setting.

https://www.duplumduo.com/

VOORDRACHT / THEATER: Laura Mentink
Laura Mentink is toneelspeler, schrijver en maker. Ze studeerde in 2007 af aan de Arnhemse Toneelschool en speelde o.a. bij NT Gent, Hotel Modern, Bonheur, ’t Barre Land en Maatschappij Discordia. Voor Ditdit-dada-ditdit maakt ze een theatrale performance van teksten van haar hand.

http://lauramentink.nl/


MUZIEK: Guus en Wim Janssen

Pianist en componist Guus Janssen werkte samen met het Schönberg Ensemble, het Koninklijk Concertgebouworkest én is de vaste pianist van de Instant Composer Pool Orchestra. Hij behoort tot de meest veelzijdige muzikanten van de afgelopen vijf decennia. Guus speelde talloze malen met broer, drummer en schilder Wim Janssen: een even universeel kunstenaar die achter ketels uitblinkt in subtiele improvisaties en levendige interacties.

Zelden speelden zij als duo, vanavond wel.

www.guusjanssen.com

DANSFILM: WhyNot presents: Driesenstr.

We hadden ongeveer een half uur in de opslag van de opera op Driesener Straße. Geen van ons was er eerder geweest. Geïmproviseerde dans door Marjolein Vogels, met geïmproviseerde muziek van Jasper Stadhouders. Gemaakt door Petri Henriksson & Carlos Vasquez.
3’31 min

Menu