17-09 Gember & Citroenen

GEMBER & CITROENEN

Sunday September 17, 17:00 – 19:00, entrance: free/donation

Dit seizoen wil Podium “Gember & Citroenen” hun groeiende publiek ook laten kennismaken met andere vertellers uit het Nederlandse taalgebied.
Vol trots presenteren we:

Bastiaan “de Zwitser”
Geboren en getogen in het land van appelschietende boeren werd hij met Pinkeltje en pindakaas opgevoed, want zijn ouders kwamen uit het land van de vliegende zeemannen.
Ondertussen woont hij al heel wat jaren in dit land der Kabouters en verdient hij zijn levensgeluk als vader van drie goden, als echtgenoot van zijn ware liefde en als verhalenverteller.
En nee, hij heet niet de Zwitser, hij is de Zwitser.

Hij is opgeleid als Bachelor of the Arts, Writing for Performance & HKU

Hij trad (of treedt) op bij/voor:
Het Spoorwegmuseum, Archeon, Openluchtmuseum, Burgers Zoo, Rabobank, Bibliotheek Breukelen, Castlefest, Elfia, Gluren bij de buren Utrecht & Houten, Storytelling Festival Amsterdam, Vuurol, Cultuur aan de slinger, Restaurant Vroeg, Spelletjeswinkel Subcultures, Speel-o-theek de Steeg, Concordia Molen Ede, Kunst centraal, de Krachtfabriek Houten, Primarschool Wereldwijs, Welcome to the village Dance festival, Stichting Utrechts landschap, Mezrab, Verpleeghuis Houtens Erf, een halloweenfestival et alteri.

Vanzelfsprekend zullen ook Nancy Wiltink en Marin Millenaar hun verhalen vertellen, zal Justus Kops een gedicht voordragen en is er nog een open podium plekje, van 10 minuten, dat je kunt claimen door een mailtje te sturen naar info@marinmillenaar.nl

De Ruimte biedt, naast het zaaltje waar wij optreden, een uitstekende bar, een prima keuken en een heerlijke sauna.

Entree is gratis, achteraf gooi je in de hoed wat het je waard was.

Tot dan!

20707949_840653426102608_8199991705032857954_n

Geplaatst in Home, Programma