21-01 GEMBER & CITROENEN met Ellen Kempers

GEMBER & CITROENEN met Ellen Kempers

Sunday, January 21, 17:00

Dit seizoen wil Podium “Gember & Citroenen” hun groeiende publiek ook laten kennismaken met andere vertellers uit het Nederlandse taalgebied.

Vol trots presenteren we:

Ellen Kempers
Ellen speelt al sinds haar negende jaar klassiek viool. Vijfentwintig jaar geleden maakte ze de overstap naar de volksmuziek. Ze voelde zich aangetrokken tot Oost-Europese muziek en Argentijnse tango. Ze nam klarinetlessen en speelde met verschillende muziekgroepen internationaal dansrepertoire.
Muziek maken voor dansers werd haar grote passie. Toen ze een paar jaar geleden tijdens een workshop in aanraking kwam met Zweedse muziek en een nyckelharpa hoorde, werd ze op slag verliefd op dit instrument. Ze reisde naar Zweden en kocht een instrument bij Tage Larsson. Sinds 2017 maakt ze deel uit van het het duo SPARV dat traditionele Scandinavische muziek op geheel eigen wijze vertolkt
Als leerkracht vertelt Ellen regelmatig voor kinderen. Ze volgt bij de Vertelacademie de leerroute Vertellen voor kinderen.

Vanzelfsprekend zullen ook Nancy Wiltink en Marin Millenaar hun verhalen vertellen, zal Justus Kops een gedicht voordragen en is er nog een open podium plekje, van 10 minuten, dat je kunt claimen door een mailtje te sturen naar info@marinmillenaar.nl

De Ruimte biedt, naast het zaaltje waar wij optreden, een uitstekende bar, een prima keuken en een heerlijke sauna.

Entree is gratis, achteraf gooi je in de hoed wat het je waard was.

Tot dan!

20882215_844721232362494_7667037135693587332_n

Geplaatst in Home, Programma