27-03 DITDIT-DADA-DITDIT

DITDIT-DADA-DITDIT

Tuesday, March 27, 19:00, € 24,50 / € 10

ditditdadaditdit-notext-square2

Een innige verstrengeling van eten, dans, muziek, poëzie en performance. Slechts € 24,50 voor drie gangen en vijf korte optredens. Heb je al gegeten en wil je enkel de optredens meemaken? Dan betaal je € 10. // A tight embrace of food, dance, music, (Dutch) poetry and performance. € 24,50 for three courses and five short performances. Already had dinner? Then it’s € 10 for all the performances.

GRAAG RESERVEREN! MAIL NAAR DITDITDADADITDIT@CAFEDERUIMTE.NL

19:00: deuren open / eerste gang
19:30: aanvang eerste performance

DINER: Tim Sprangers / John Pastinaak
Een super smaakvol driegangenmenu met groenten en kruiden uit de moestuin om de hoek.
VOOR Eerste lente-sla van bladmosterd en postelein met een bitterbal van aardpeer, paddenstoel en basilicum// HOOFD Risotto van zwarte rijst, boerenkool en een frittata van gerookte pompoen en prei// NA Warme appel met vlierbloesem, amandelcrumble en lavendelroom

MUZIEK: Guus Janssen solo
De muziek van pianist en componist Guus Janssen varieert van gecomponeerde improvisatie tot geïmproviseerde compositie. HIj speelde in en met uiteenlopende groepen van John Zorn tot Gidon Kemer. Tegenwoordig is Guus vooral actief als in het wereldberoemde Instant Composer Pool Orchestra. Zijn solo-optredens zijn niet minder dan fantastisch te noemen.
http://guusjanssen.com/

MUZIEK/PERFORMANCE: Peter Zegveld
Peter Zegveld is inspirator, theatermaker en beeldend kunstenaar. Zijn voorstellingen zijn beeldend, zintuiglijk en filmisch. Zegveld maakt gebruik van natuurkundige principes; de werking van licht, lucht, geluid en zwaartekracht. Door zijn enorme vrijheid en onconventionele houding wandelt Zegveld kriskras door diverse disciplines en laat hij de toeschouwer absurditeiten beleven en ontdekken. Optredens zijn grote belevenissen.
http://www.peterzegveld.nl/

POËZIE: Astrid Lampe
zang dans en poezie
de groepsfoto!
onder het van diamantstof glimmende statieportret
wordt de transitie ingezet

https://www.astridlampe.nl/
unnamed-23
DANS: Chronos - The Three Graces (try-out)
De performance The Three Graces gaat over de weergave van het vrouwelijk lichaam in de renaissance en barok en hoe dit beeld nog steeds ons referentiekader van vandaag bepaalt. Zowel portretten als schilderijen waarop vrouwen afgebeeld worden als nimfen; sensuele, mythische figuren vormen de inspiratie. In deze korte voorstelling zal het publiek ervaren hoe levende lichamen schilderijen worden en hoe vrouwen uit de 21ste eeuw veranderen in nimfen. Een andere kijk op het vrouwelijk lichaam.

https://www.chronos.dance/

Geplaatst in Home, Programma